La Fundació Bernat Beny lliura el IV Premi d´Investigació

/La Fundació Bernat Beny lliura el IV Premi d´Investigació

La Fundació Bernat Beny lliura el IV Premi d´Investigació

El Jurat del IV premi «Prevere Bernat Beny Montañana» va lliurar este dilluns els dos guardons que atorga als millors treballs o projectes d´investigació relacionats amb el món de la educació. En un acte celebrat en la Biblioteca que té la Fundació en la Facultat de Teologia «San Vicente Ferrer» de València, el jurat va fer pública la seua decisió davant la presidència del propi Dr. Bernat Beny.

 

Després d`analitzar les candidatures dels projectes presentats a la IV edició del premi, la decisió va ser la següent:

1. Atorgar el Premi d´Investigació, dotat amb 3.000 euros, al projecte presentat per Mª del Puig Andrés Sebastià i Soledad Gómez García, amb el títol «Biblioteca virtual de imágenes en 3D. Acercando la realidad aumentada a las aulas de Ed. Infantil, ed. Primaria y Ed. Secundaria».

2. Atorgar l´Accèssit, dotat amb 1.500 euros, al projecte presentat per Inmaculada Hernando Mora, amb el títol «Desarrollo de un modelo matemático para mejorar el clima del aula».

 

El jurat va agrair especialment als membres de les diferents candidatures la qualitat de les mateixes, així com la creativitat dels projectes. I els va convidar a participar en futures edicions dels premis.

2015-11-17T00:00:00+00:00 17-noviembre-2015|Sin categoría|Sin comentarios